Close

Izađi iz svoje zone komfora!

Zašto je to važno? U zoni komfora tvoje sposobnosti se ne testiraju, ne moraš ništa mijenjati ili raditi nešto drugačije. Promjena je uvijek pomalo neugodna, čak i za one kojima to uspijeva. Ironično, promjena je jedna konstanta u našim životima. Promjena može biti rezultat izbora, krize ili čak slučajnosti. Bitna stvar koju treba imati na umu: slobodna volja daje nam moć da aktiviramo pozitivne promjene u našim životima.

Učini nešto što te plaši. Izbaci se iz svoje zone komfora tako što ćeš češće govoriti “”da”” stvarima koje želiš, volontirati za cilj do kojeg ti je stalo ili se smjestiti u novo okruženje. Provedi vrijeme s ljudima koji tvoj život čine boljim: pozitivnost samo hrani tvoju pozitivu!

Zaj*bi perfekcionizam! Nemoj dopustiti da te želja za savršenstvom spriječi da poduzmeš nešto. I zapamti ovo – savršenstvo ne postoji!

Uzmi slobodan dan samo zato što želiš. Ponekad ti je samo potreban dan za mentalno zdravlje. Taj dan stavi sebe na prvo mjesto! Prestani brojati svoje pogreške: svi griješe i te greške se obično čine gorima nego što jesu. Nauči iz njih i kreni dalje!